sila klik jika murah hati :)

Friday, 11 May 2012

Awasi Jarak Anda.

Pesanan untuk diri sendiri juga ~


Cinta tu fitrah manusia. Mungkinkah ada manusia yang tanpa rasa cinta untuk kaum yang bertentangan jantina? Malaikatkah beliau? Rindu, cinta, normal jika ada. :)) Tapi perlu adil lah. Adil iaitu meletakkan sesuatu di tempat yang betul. Cinta mesti ikut ranking. Pertama Allah, kedua Rasul, ketiga ibubapa.... ^^

Yang Ikhlas dan masih mencari2,

Ana Syuhada

InsyaAllah...... ^___^


sumber : Another Side Of Munsyi


Friday, 4 May 2012

Special Entry ~ Buat Yang Rabun :D






petua imam syafie : 4 perkara yang menajamkan mata

1. duduk mengadap kiblat
2. bercelak sebelum tidur
3. memandang yang hijau
4.berpakaian bersih     


~~~ selamat beramal ~~~

kecik kecik lagi dah pandai touch2 ipad.



pergerakan tangan yang terlalu laju setanding dengan kelajuan flash camera


muncung itikkk . kusyuk bebenor~~~


sofia zahra : eeee...ape amik-amik gamba itteww niiiiiiii. 





she is super cute. cute with brain. ^^ 

hopefully parents sofia tak kisah dengan gambar ni. ngee~ she juz cute. 


sumber gambar : 

incik photographer , encik ukiey~~

Thursday, 3 May 2012

Hutan Lipur Bukit Air~ the sweetest memory of the semester!




~~ weee... gayut rase ~~~


nak wat vandalism gak tapi gayutttt.... ~_^





acara coret mencoret


nak namakan~ anis, adda (me) eiyka, faz, zu, yu, yatie, huda, noy, ty, aida, fana, zie, rrzy, teem ! 

Wednesday, 2 May 2012

today~~




Less motivate to study -_-!!