sila klik jika murah hati :)

Sunday, 24 April 2011

KeNaPa asYik2 gurls yg mcm lbih suffer???

for gurls out there...enjoy this pic and think: 


ye x???








sekian.. >_<

Thursday, 14 April 2011

cute things that can make me smile



#1st~smile =)




#2nd~ smile smile =) =)






#3rd smile smile smile =) =) =)





#4th keep smiling~




#5th hihi..still smiling~





#6th smileee =) (senyum smpai telinge doremon)



#7th smile??? hihihi..sukaa kucen!




#8th hah..yg ni,dak demok yg mmg ske wat muka n rndu sgt3 kt dye..
mmg comel gilaaa~n rindu la nk geget pp dye.aiyaa!













thanks 4 viewing my entry! =) 
tenyom slalu~

Wednesday, 13 April 2011

berakhir sudaa midterm2 ku...sukaaa...:)

assalamualaikum.haha.tah hape2 aku ni kan??ske sgt update belog..padahal bukannya best sgt pn. werk! suka ati, peparu, jantung aku jelah...:P hari ni,,,12.4.2011 da tamat la sudah midterm aku sume..alorh...baru midterm je ponn...aiya! tak kira la...exam juge tu..ngee~td pagi...12-1.00 pm,exam subjek computer in decision making. ( nme subjek pelik2,padahal belaja wat database, wat sistem je..alahai..mmg northern u la..hehe) beberapa jam selepas itu, yakni jam 3.00 - 4.30 pm, exam computer modelling in business. ni pun satu lagii...belajar simulation je lah! mne pulak kait ngn bisness. tak faham betul minda saya ni..uhuh...okay! ape2 jelah.yg penting nk grad on time. nme subjek tidak lagi pentiing.kan3?? okay.cukup lah membebel.
beliau ini adalah antara mamalia2 yg sy sayangi.serius..ini bukan cubaan..mmg serius la sy syg beliau ini.cik ct zulaikha..sebab???well...kita syg org kena ade reason ke??x kot??sy syg lah org yg syg sy..:) thanks ika sbb berada d sisi d saat suka n duka..hihi..teliti betul2 wajah beliau.hehe.2 muka salah gne rumus time exam comp in bisness dec making tdii..hihi..layankan jelah..


tengok ape yg dye cuba tulis..








pv = fv ( 1 + i )^n. hihi.salah gune rumus katanya..



yea...dye ckp lagii.."ingatkn 2 yg nk score td!" T.T





ngehehe...hidup di kampus bersama beliau memang memberi makna..=)



ct zulaikha,143,,< + 3 = <3 lurve u..

Monday, 11 April 2011

u can approach my mindt if u understand my heart~

well,, at this moment, juz this, and this and this...:P






senyum, x perlu kata apa2..:)

Sunday, 10 April 2011

mencium wangi ngn berdiri di atas duri??

ikhlas. ha aa...aku mengaku la, kelemahan aku adalah, bila aku hepi, aku x nk orang lain menderita atas kebahagiaan aku. tah la, ramai orang cakap aku keras kepala, stone..n yg seangkatan dengannya..tapi?? kenapa boleh rasa macam ni?? well...aku da cuba buat baik kot kt dia...cukup baik la, kalau orang lain agaknya da lame suruh blah cm tu je.. tapi,ehem! aku orang2 yg berwawasan tak perlu buat macam tu sebenarnya. (hehe,sempat  lagiii) maaf la. da lame makan ati sorang2.. makan dalam kot. study pun ley efek. kejam kan umat-umat akhir zaman ni?? kalau agak2 rasa dia tercipta utk anda, then,,, hold tightly lah! aku bukan perampas! sejak dari dulu aku begini. T.T omaiiiiigooodddd... kenapalah haih.... dah la.. pergila main jauh2 segala yg mengusutkan.... aku perlukan aku yang dulu... yang tahu apa yg aku perlu, apa yg aku nk dalam hidup.. ambik lah haiii kalau rasa itu milik anda. ambiklah. mungkin mmg bukan milik aku pun. mungkin ada lahhhh someday sesuatu yg bersepadan dengan aku, yg boleh melengkapi aku dengan kekurangan dia. mungkin. mungkin. mungkin. ya tuhan,...tiupkan aku semangat dlm mengharungi hidup nih...




                                 moga - moga menemui kesudahan yg baik-baik.insyaallah.. :)

ha ah..bukanlah bila da sedih baru nk ingat allah..tapiiii....bila kita sedih kan..kan...kan....hehe, actually dari situ kita tahulah..yg kita ni slalu je nk seronok...bila seronok lupa lah asal...berdoa pun ala kadar je.BUKAN ALLAH SAJE SUKA2 NK BAGI KITA SEDIH...INGAT DIA SUKA2 KE BG CIPTAAN YG PALING DIA SUKAI SEDIH TANPA MATLAMAT??? err..tanpa matlamat???err..maksud aku kat sinii...hikmah. a ahh..hikmah. mesti ade orang jemu dengar ni kan~"SETIAP MUSIBAH YG TERJADI ADA HIKMAH DI SEBALIKNYA" and,last2 blame Dia. astagfirullahalazim...mengucap la banyak2...bukan Dia sje2 wat hati kita sedih. Kadang-kadang kita lalai..Jadi dia turunkan musibah, supaya kita kembali mengadap Dia. Bukan sje suka2 kan?? Dia sayang kita,sebab tu Dia bagi kita something. well,masalah mematangkan kita kn?? fuhh,,


sebenarnya, aku menulis sebab nk ingatkan diri sendiri. yelah, bercelaru punya fasal..kena la motivasi sket hati tu kan..hehe.sabar...ye,tengah sabar la ni..moga2 tinggi menjulang la benteng kesabaran aku. :)








untuk spe2 yg rajin membaca entry ni,
dengan ini saya...

mendoakan anda semua bahagia2 selalu, dan dipermudahkan segala urusan...
err,doakan saya dapat dekan sem ni yea..hahaha! :P

:) syg anda!

Saturday, 9 April 2011

happy2 dayyy~

entry ini d taip laju2 sebab tgh dlm mood nk study sebenarnya,tapi tangan gatal2 klik "diari budak comei" ni.errr..comei ke???well,,,,semua ciptaan tuhan itu adalah indah n comei2 yer...(ayt back up dri sndiri..hihi..:P )
banyak story heppiiii nk d share...:) tp,kte kontiniyuuu pas abes sume midterm yg mengusutkan kepala otak itu yea... :D

oiiih..ini otak2,bukan otak seperti yg d perkatakan..aish,sje nk uji tahap kelaparan la tu..



aku sekali pandang macam pokok kaktus tadi tau!tp 2 otak kiri n otak kanan yg d lukis utk describe kan perbezaan diorang..:P


jadi,anda otak apekah??aku yg ske berangan ni otak kanan kott..:)



jadi..betulkah aku otak kanan???



ouwh..otak aku slalu pada theta (0.5-4 Hz).hehe




tapi sekarang otak aku perlulah begini...exam oh exam....@_@









ok dah..adah..g baca buku.....
adah jawab~baiklah (smbil bwat wajah innocent)

trimas sbb sudi membaca! :)
papaiiiiiiiyaaaaaa........