sila klik jika murah hati :)

Thursday, 22 September 2011

lelaki idaman wanita

assalamualaikum w.b.t =)
sebenarnya tadi attend kuliah pasal asal kejadian manusia dari perspektif Islam,then lecturer encik Firas Ali bukan nama sebenar ( tak boleh blah amik nama samaran dari drama Kau Laksana Bulan ) tersebut yang berkaitan terselitlah serba sedikit tentang wanita perhiasan dunia. sangat menerujakan. ye, betul,, syiokk gila dia lecture tadi. terasa macam terjatuh hati bila dia cakap ~

wanita ni perhiasan dunia.

bila da namanya perhiasan kan.. wajiblah letak kat tempat yang cantik2..logik kan. kan ke kalau boifrens, girlfrens, and whatever frens lah yang bagi hadiah, mesti nak letak kat tempat yang elok elok kan, tak kisah la even kat atas meja study pn supaya bila kita tengok je, emosi jadi cmni ^^ tak pun macam ni =] so suwiddd maa


ulang lagi. perhiasan. bukan maid tau..actually, dalam rumah tangga perlu ke isteri buat segala kerja rumah? kan ke perhiasan? memang terasa bertuah jadi wanita di saat ini =)

~semua yang si isteri sediakan untuk suami dapat pahala. ehhh????
 sebab...segala yang isteri buat untuk suaminya adalah sedekah. buat air untuk suami = sedekah isteri untuk suaminya. basuh baju suami = sedekah jugak..bla bla bla sumenya sedekah . best kan jadi isteri?? =P
jadi..jomlah kawen *thee he heee....blaja pun tak abes lagi tapi berangan je tau *

isteri menyusukan anak pun actually suami tu kena bayar isteri dia tau..huh, memang diangkat gila2 lah darjat wanita ni sebenarnya..cuma kita tahu atau tak je kan..




err *terus pikir macam mana caranya nak kawen cepat*

2 comments:

izzahdegreat said...

sooo sume lelaki hargailah wanita....
emmm bertuahnye jadi wanita kankan ;)

aku~ said...

kan kan kan ;D