sila klik jika murah hati :)

Tuesday, 15 March 2011

wonder...

jari jemari yg x berapa nk runcing ni terasa gatal nk menaip. heh! baru abis 2 mmidterm. terasa bebas seketika  even esok ada test pulakkk... :) terasa mcm nk menari bila dalam  seminggu 2,sume benda nk kena setel. test and midterm silih berganti (harap maaf, ayt akedemik di sini) ... pastu ngan projek yg tiba2 bertimbun... tidak-tidak...oh ya! sebelum org lain bercakap - cakap, moleklah kiranya aku yg bercakap dulu kt diri sendiri...:
kau ingat...kau sorang je student dalam dunia ni??? hehe...jadi...utk penuntut -penuntut macam saya ni...walau sesibuk mana pun anda..yg penting solat jangan tinggal, mak ayah jgn d lupakan..( elemen2 penting dalam kehidupan tuh..:pesanan dari pihak penaja ) solat kan tiang agama. kita2 je la yg nk menegakkan tiang 2..ye x???? (silalah angguk laju2 sambil berdiri and katakan "ya!!betul3" ) mak ayah pulak..tanpa mereka, siapalah kita d bumi yg fana ini..hehe..renung2kan..



suka gila pic nie...ada ayh je dlm 2. sexy x ayh saya?? hahaha..:P (senyum, xperlu kata apa2 )  mana mak?? hu, jangan harap  la beliau nak mengadap kamera. "no camera plezzz" ha..begitulah flashback saya. ok lah! cukup2 la 2 nor syuhadah saiddin..hanyut! jap lagi tibe2 je wat kejutan dari uum ke batu hampar. rindu sangat...!!! cahaya2 hidup sy...ma,ayh,,,kak long, pian, aboy, kak cik, dik pir,, x lupa jugak kucing2 and aym itik kat rumah,, juga, ahmad subkiy noor isa, kamu semua elemen penting dlm hidup saya..syg kamu org sgt2..

                                                     nah..bunga utk korang..(errr...hehe..)



   saya mahu keluarga yang begini sampai bila2 (bukan bermaksud nk mak yg rambut gila curly cmtu..huhu, tp cute gk kan?? )


err..terluah perasaan pulak! maaf yea! :P

2 comments:

mr. weird said...

sory disturbing..maaf la..nk tanye cikit bley x??
xder kene mengena ngan entry pon..huhuhu
camner nk wat "Eee..mak cakap x bek copycat tau.."
camner ek??aq tertekan n kuar mende tuh..lme gak aq cari camner care die..

budak comei lar~ said...

ahah...xde kene mngena ngn entry pn..ish3.h3
g kat link ni lah..http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2010/02/disable-right-click.html

aku blaja dari situ..orait...selamat mencuba..:)