sila klik jika murah hati :)

Tuesday, 11 September 2012

Meg Cabot fever *ciann caye kan*

11.04 a.m
12 september 2012


soooo boringgggggggggg,nothing can i do, everyday, at my office (recently la kan, tbe2 je ade office sendiri tu memang karut semata *tak payah percaya*) sambil buat muka bosan *actually, like always. hehew.

sooo, aktiviti-aktiviti haram mulalah berleluasa, bersama-sama kakak clerk kat sini (kak Tirah) meng'online setiap hari & buat2 sibuk padahal main game. SANGAT cemerlang.

Juga, berjaya menghabiskan siri PRINCESS DIARIES SEVENTH HEAVEN (actually bought since 2008, after graduate from SPM, cemerlang sangat kan. But, really, Meg Cabot really amazing writer. Sebab boleh buatkan aku menghabiskan novelnya yang semestinya in English (english is suck kan?) in only 2 days. Yang beli sejak 2008 tu boleh diabaikan. *lalala


sebenarnya hanyalah 1 siri princess diaries dibaca tapi cukuplah membuatkan aku TERASA NAK SANGATTT memiliki yang selebihnya sebab memang TOP BHAA .. thumbs up to Meg Cabot! Hopefully one day, ada koleksi yang macam ni :


and, 



Bila membaca 'the princess diaries 7th heaven", haisshhh, how come i feel like.. so dissappointed remembered that i already finished it! Sekali rasa nak lagi. Apa yang seronok pasal princess diaries, sebenarnya watak princess Mia tu sendiri yang clumsy, selalu fikir bukan-bukan (part yang kelakar :P) dan jugak watak2 lain, nenek yang kejam, lily.. micheal. huuu~ ok cukup.princess diaries just so owesome!  sekarang tengah layan yang ni ~ not bad :)



thanks to you, En Amad for the novelllllll. really3 appreciate it *lalala

semua teen novel! haa? im always seventeen ok.



2 comments:

RazFiRa said...

rajinnye die bace novel bi :)

cik syue said...

xrajin mane pun, sedang mengajar diri supaya xmembenci bahasa tu ^^